Tartu võimlemisrühm tuli MK-etapil hõbedale

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol VK Janika Diamonds Team.
Fotol VK Janika Diamonds Team. Foto: VK Janika

Juunioride MK-etapp Soomes Espoos sai põneva lõpu kui võimlemisklubi Janika juuniorklassi rühm Diamonds oli avapäeva järel kolmandal kohal, jäädes teisest kohast maha kõigest 0,2 punktiga.

Finaalipäeva kindel katse lisas eelvõistluse hindlele 0,4 punkiti, mis tõstis Diamonds'i tüdrukud lõpparvestuses hõbedale koos Soome Minetit võistkonnaga, vahendas võimlemistreener Janika Mölder.

Soomlaste OVO Junior Team jäi siiski löömatuks. Nende eelvõistlustel ja finaalis saadud punktisumma oli 36,55 (18,05+18,5). Janika Diamonds Team ja Soome Minetit Juniors said võrdselt 36,00 punkti. Tartu võistkonna eelvõistluste punktisumma oli 17,80 ja finaalis 18,20, Soomlastel nii eelvõistlustel kui finaalis 18,00 punkti.

Eestlastest jõudis kõrgemale viiendale kohale ka VK Janika Rosett 32,9 punktiga. Rohkem Eesti võistkondi finaali ei pääsenud VK Janika Tallinn Juunior Elite sai 16,25 punkti ja kaheksanda koha. Täpselt sama summa ja koha teenis ka VK Rütmika Perfetto Tartust.

Espoo MK etapil selgitati ka kolm juunioride võistkonda, kes esindavad Eestit Tsehhis toimuvatel maailmameistrivõistlustel. Nendeks on VK Janika Diamonds Team, VK Janika Rosett ja VK Janika Tallinn Junior Elite.

Täiskasvanute arvestuses oli Soome MK etapil VK Rütmika naiskond Perfetto viies  ja VK Janika Tallinn kuues.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles