Lapsed täitsid teatrilava

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu erakooli 1.–3. klassi õpilaste trupp Teatera kehastus etenduses «Hoidke meid õrnalt» mänguasjadeks, mis pidid taluma lastelt halba kohtlemist. Katkised lelud põgenesid tagasi mänguasjamaale, kus nad ära parandatakse.
Tartu erakooli 1.–3. klassi õpilaste trupp Teatera kehastus etenduses «Hoidke meid õrnalt» mänguasjadeks, mis pidid taluma lastelt halba kohtlemist. Katkised lelud põgenesid tagasi mänguasjamaale, kus nad ära parandatakse. Foto: Kristjan Teedema

Juba laupäeva hommikul kell üheksa astusid kõige nooremad näitlejad Tartu Uue Teatri lavale, et rinda pista teiste omaealistega.

Tõsi, Tartu kooliteatrite festivalil ei antud välja küll esikohta, et ühegi noore näitleja esinemisind ei raugeks, kuid teatritegelastest koosneva žürii ülesandeks oli leida igas trupis midagi, mis väärib tunnustamist mõne eriauhinnaga.

«Tahame, et lapsed saaksid energiat juurde edasi tegutsemiseks,» põhjendas võistlusmomendi vähendamist sel aastal esimest korda teatrifestivali korraldanud Lille maja noorsootöö spetsialist Auli Auväärt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles