Galerii: Tammeka tähistas Kuldmuna kindla võiduga

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu JK Tammeka jätkab kodustaadionil löömatuna, kui meistriliiga neljandas voorus alistati Rakvere Tarvas 3:1. 

Tammeka alustas mängu väravajanuliselt ning juba 6. minutil haaratigi eduseis, kui Kevin Rääbise söödu realiseeris Tristan Koskor. Kodumeeskond jätkas domineerimist ning 19. minutil tegi Koskor seisuks 2:0.

Tammeka dikteeris edaspidigi ning kohati oli liiga uustulnukal Tarvasel tükk tegu, et üldse vastaste väljakupoolele pääseda. Järgmist väravat tuli siiski omajagu oodata, kuid 66. minutil see tuli, kui kena kombinatsiooni lõpetas tabamusega Rääbis.

Seitse minutit hiljem sai Tarvas siiski auvärava, kui väljakuperemeeste puterdamise kaitses karistas ära Siim Rannamäe, ent see jäi ka külaliste viimaseks helgemaks hetkeks.

Tammeka tekitas veel mitmeid häid võimalusi ning korra käis pall ka vastaste väravas, kuid suluseisu tõttu seda ei loetud. Nii Tammekale 3:1 võit, millega tähistati igati väärikalt ka eile Sepa jalgpallikeskuse ühisrahastuskampaania eest pälvitud Kuld- ja Hõbemuna.

Tammekal on nüüd tabelis seitse punkti, millega hoitakse viiendat kohta, kõik matšid kaotanud Tarvas jätkab nulliga ja on viimane.

Tarva võrku kaks palli põrutanud ning kogu kohtumise jooksul väsimatult tööd rüganud Tristan Koskor rääkis pärast mängu, et edu taga oli põhjalik kodutöö. «Teadsime täpselt nende nõrku kohti ning kasutasime oma võimalused ära,» sõnas 20-aastane ründaja rahulolevalt.

Kui välja arvata rumalalt sisse lastud värav, jäi Koskor mänguga mõistagi väga rahule. «Kõik töötasid, kõik nägid vaeva, kõik tahtsid. Häälestus oli super, loodan, et paneme hooaja lõpuni samamoodi,» tunnustas ta meeskonnakaaslasi. Enda suurepärase hooaja alguse kohta - noormees on silmapaistvalt tegutsenud ka ülejäänud kohtumistes - nentis Koskor, et see on suure individuaalse töö tulemus. «Aga arenemisruumi on veel küllaga ja juurde saab kõvasti panna,» ei näinud ta siiski liigseks eufooriaks põhjust.

Kuigi kohati jättis Tarvas päris mannetu mulje, jätkus Koskoril tunnustavaid sõnu ka nende jaoks. «Eks nad kohanevad veel meistriliigaga ja vajavad sisse elamist. Müts maha, ma arvan, et nad ikka saavad hooaja jooksul mõne punkti kirja,» ütles Koskor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles