Algas Tartumaa orienteerumispäevakute sari

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seiklushundi orienteerimispäevakud.
Seiklushundi orienteerimispäevakud. Foto: Erakogu

Kolmapäeval Tartus Ülejõe linnaosas peetud hooaja esimesest Seiklushundi orienteerumispäevakust võttis osa 164 jooksusõpra, kellest 17 olid lapsed.

Kõige populaarsemaks rajaks kujunes pikim, linnulennult 4,1 kilomeetri pikkune trajektoor, mille valis 80 osalejat, teatasid korraldajad. Oli suur rõõm ja heameel, et hoolimata porist ja lompidest võttis esimesest päevakust osa nii palju inimesi, tõdes orienteerumispäevakute pealik Dora Uibo. «Kindlasti oli meie päeva naelaks seltskond pisikesi orienteerujaid, kes tundide viisi erinevaid radu katsetasid ja punktide vahel silkasid - eeskujuks ka suurtele sportlastele!»

Võistlussari jätkub järgmisel nädalal, 23. märtsil teise etapiga Annelinnas Descartes’i kooli juures. Sealgi saab läbimiseks valida endale sobiva pikkuse ja keerukusega orienteerumisraja ning soovijaile jagatakse ka orienteerumisalast nõu.

Täpsem info toimunud ja ees ootavate päevakute kohta leiab aadressilt  http://seiklushunt.ee/kolmapaevakud/.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles