Galerii: Lõuna-Eesti hobiõllepruulijad esitlesid toodangut

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Kirjanduse Maja  keldris asuv lokaal Arhiiv võõrustas täna õhtul Taaralinna ja Lõuna-Eesti hobipruule, kes tutvustasid soovijatele oma viimase aja saavutusi ehk uusi kesvamärjukesi.

Üritus, mille ametlik nimetus on Gambrinuse õllellaat ehk hobi- ja väikepruulide avalik degusteerimisüritus, on juba vaat' et traditsioon ning toimus korraldaja Karmo Tüüri sõnul täna kaheksandat või üheksandat korda. 

«Kord kuus toimub hobipruulide omavaheline kokkusaamine ja degusteerimine, kord kvartalis ehk iga kolme kuu tagant leiab aga aset avalik degusteerimisüritus,» selgitas hobipruulide ja nende toodangu tulihingeline poolehoidja Tüür.

Tänasel üritusel oli kohal üle kümne hobipruuli; rahvast, kes nende pakutavat mekkimas käis, tuli õhtu edenedes üha juurde, nii et vahepeal oli tükk tegu, et üldse huvipakkuva kesvamärjukese juurde pääseda.

Pikemalt kirjutab Tartu Postimees Tartu ja Lõuna-Eesti hobipruulidest järgmisel nädalal!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles