Arno jagab mudilasi lasteaedadesse

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naerumaa lasteaia direktor Aili Michelson võtab sel sügisel sõimelapsi vastu veel üle saja-aastases Õpetaja tänava villas. Kas seda maja ka siis vaja on, kui valmib uus Pepleri tänava lasteaed, oleneb sellest, kui suur nõudlus on tulevikus kesklinnas sõimekohtade järele.
Naerumaa lasteaia direktor Aili Michelson võtab sel sügisel sõimelapsi vastu veel üle saja-aastases Õpetaja tänava villas. Kas seda maja ka siis vaja on, kui valmib uus Pepleri tänava lasteaed, oleneb sellest, kui suur nõudlus on tulevikus kesklinnas sõimekohtade järele. Foto: Sille Annuk

Kes tahtis kolmapäeval Tartu linna haridusosakonna peaspetsialistile Riina Voorele helistada, võis tundide viisi tema numbrit valida ja kuulda vaid telefoni kinnist tooni. Riina Voore pidi järjest vastama nende väikelaste vanemate kõnedele, kelle lapsele oli e-keskkond Arno määranud kauaoodatud lasteaiakoha.

Riina Vooret püüdis kätte saada ka Naerumaa lasteaia direktor Aili Michelson, kel tuli omakorda päev otsa vastata nende vanemate kõnedele, kelle laps saab sügisel alustada sõimes käimist Naerumaa lasteaia auväärses Õpetaja tänava villas.

Õed-vennad kokku

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles