Noorte rõivakollektsioonid jõuavad lavalaudadele

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karoliina Saarna (vasakul) ja Eleen Laasner teevad mõni päev enne võistlust veel Anne noortekeskuse õmblusringi ruumis viimaseid ponnistusi. Väiksemal pildil demonstreerib Eleen Laasner ühte oma seitsmest komplektist.
Karoliina Saarna (vasakul) ja Eleen Laasner teevad mõni päev enne võistlust veel Anne noortekeskuse õmblusringi ruumis viimaseid ponnistusi. Väiksemal pildil demonstreerib Eleen Laasner ühte oma seitsmest komplektist. Foto: Kristjan Teedema

Kristliku põhikooli 9. klassi õpilane Karoliina Saarna ja Tartu ülikooli ajakirjanduse ja kommunikatsiooni eriala tudeng Eleen Laasner, kes töötab praegu Tartu Postimehes reporterina, on mullu sügisest käinud mitu korda nädalas koos Anne noortekeskuse õmblusringis, et teha moesõu MoeP.A.R.K. finaaliks päris oma kollektsioon.

Laasneril on see esimene kollektsioon, Saarnal aga teine. Saarna võttis üritusest osa ka eelmisel aastal, et saada uusi kogemusi. Pärast mullust sõud teadis ta kohe, et aasta pärast tuleb taas osa võtma. «Seal on koos muusika ja mood. Need on kaks asja, mida ma väga armastan,» ütles ta.

Idee kangast

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles