Avarii teinud autojuht lõi mõlgi sirgeks ja sõitis minema

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seni kindlaks tegemata sõiduk riivas 14. märtsil Tartus Kalevi ja Soola ristmikul valget kaubikut.
Seni kindlaks tegemata sõiduk riivas 14. märtsil Tartus Kalevi ja Soola ristmikul valget kaubikut. Foto: Politsei

Politsei otsib 14. märtsil Tartus Kalevi tänaval juhtunud avarii pealtnägijaid. Tunnistajate kinnitusel väljus tuvastatava sõiduki juht autost, lõi jalaga oma masinal mõlgi sirgeks ja lahkus.

Õnnetus juhtus kella 11 paiku Soola ja Kalevi tänava ristmikul. Esialgsetel andmetel püüdis seni tuvastamata tumedat värvi universaalkerega sõiduk mööduda vasakpööret sooritavast valgest Peugeot Pipperist. Möödudes riivas masin Peugeot’d ning mõlemad sõidukid said kahjustusi.

Kummagi juhi süü ei ole aga selge ega  kokkuleppeliselt ka fikseeritud, mistõttu on keelatud sel moel õnnetuspaigalt lihtsalt lahkuda.

Kõigil, kel on infot juhtunu asjaolude, avariipaigalt lahkunud sõiduki ja selle juhi kohta, palutakse sellest teada anda politsei telefonil 730 8814, politsei infotelefonil 612 3000 või Tartu avariipolitseinike meiliaadressil louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles