Tartu noore kunsti oksjon ootab töid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

18. mail on Tartu noore kunsti 14. oksjon, kuhu oodatakse kunstnikke oma töid esitama veebilehe www.noorkunst.ee vahendusel kuni 31. märtsini. Teemale, tehnikale ja meediumile piiranguid ei ole, iga kutseline kunstnik või noor tegija võib esitada kuni kolm tööd.

Korraldajad eeldavad töödelt head kunstilist taset, isikupärast käekirja või huvitavat ideed, tööde korralikku vormistust ning oksjoni tehnilistest nõuetest kinnipidamist. Lubatud maksimummõõdud on 2,2 x 1,5 või 1,5 x 2,2 meetrit.

Kõigi esitatud teoste hulgast valib oksjonieelsele näitusele, kataloogi ja enampakkumisele minevad tööd välja professionaalidest ja kunstisõpradest koosnev komisjon. Väljavalitud taiesed tuleb kunstnikel kohale tuua ajavahemikul 7.–9. aprillini.

Tartu noore kunsti oksjon toimub Tartu loomemajanduskeskuse algatusel ja korraldusel igal kevadel ja sügisel alates 2009. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles