Kutsekool üllatas poekülastajaid

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader videost

Ühel täiesti tavalisel päeval viskasid Tasku ostukeskuse poekülastajad äkitselt joped seljast, kõlarites hakkas mängima ansabli The Sun laul «Ootab veel palju ilusaid maid» ning valgetes särkides noormehed ja neiud asusid keskuse aatriumis tantsu vihtuma.

Nendega liitusid üksteise järel tunkedes töömehed, juuksuripõlledega neiud, halli habemega elektrik ning jopedes poekülastajad. Ülejäänud ostlejad jäid toimunut üllatunult vaatama, nii mõnigi neist asus tantsumöllu telefoniga filmima. Lugu läbi, läks iga tantsija oma teed, nagu poleks midagi juhtunud.

Tegelikkuses olid tantsijateks Tartu kutsehariduskeskuse õpilased ja töötajad. «Taskus tantsimise taga oli soov näidata, et kuigi kutsekoolist tulevad ehitajad, elektrikud, juuksurid, müüjad ja palju teisi tähtsaid ametimehi, siis lisaks on kool ka ühise tegutsemise ning lõbutsemise koht,» sõnas kutsehariduskeskuse turundusjuht Kaire Mets.

Üllatustantsu panid kokku kutsehariduskeskuses õppiv tulevane rekreatsioonikorraldaja Mari Leen Rosenberg  ja koreograaf Helle Riin Sõmer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles