Veel teinegi Jõgeva peksmise ohver pöördus kiirabisse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koht Jõgeval Aia tänaval, kus 15-aastane poiss langes joobes meeste rünnaku ohvriks.
Koht Jõgeval Aia tänaval, kus 15-aastane poiss langes joobes meeste rünnaku ohvriks. Foto: Raivo Tasso

Täna tuli avalikuks, et läinud nädalal ründasid kaks joobes meest Jõgeval Aia tänaval kõndinud 15-aastast poissi. Tartu Postimehele teadaolevalt pöördus samal päeval kiirabisse sama meestekamba teinegi ohver - 13-aastane poiss.

Jõgeva politsei ennetus- ja menetlustalituse juht Üllar Sõmera kinnitas, et uurimise käigus sai tõepoolest ilmsiks veel teinegi samal õhtupoolikul aset leidnud vägivallajuhtum. Kui 15-aastane poiss sattus rünnaku alla Aia tänaval, siis 13-aastane seal läheduses. Mõlemad kannatanud pääsesid pärast esmaabi kodusele ravile.

Vägivallatsejad ründasid alaealisi poisse igasuguse näilise ajendita. Ei mingit konflikti ega raha pommimist – kaks purjus meest lasid lihtsalt rusikad käiku.

Üks kahtlustatavatest, 22-aastane mees, on üle kuulatud ning talle määrati tõkendiks elukohast lahkumise keeld. Teine kahtlustatav, varem kriminaalkorras karistatud 20-aastane mees, on samuti üle kuulatud. Uurimise käigus selgus, et sama meest on alust kahtlustada inimese löömises ka tänavu veebruaris. Tema otsustas kohus prokuratuuri taotluse alusel eeluurimise ajaks vahistada.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Kristina Kostina kinnitusel on nii vahistatud mees kui kodust lahkumise keelu saanud kahtlusalune politseile varasemast tuttavad. Teise kuriteos kahtlustatava suhtes prokuratuur kohtule vahistamistaotlust ei esitanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles