Lapsed saavad tasuta suppi Aardla tänava Peetri Pizzast

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lahkelt pakutud hea supp täidab kõhtu ja soojendab südant.
Lahkelt pakutud hea supp täidab kõhtu ja soojendab südant. Foto: Peeter Langovits

Koolivaheajal, 21.–24. märtsini saavad Tartus Aardla tänava Selveris paiknevas Peetri Pizzas tasuta suppi kasinates oludes kasvavate perede lapsed.

Heategev supipakkumine sünnib tänu koostööle Tartu lastekaitseühingu ja toitlustusettevõtja Maire Lassi vahel, kes pakub koolivaheajasuppi oma kohvikutes juba viiendat aastat.

Tartu lastekaitseühingu liige Tiina Aasmäe palus kõigile peredele edasi öelda, et enne koolivaheaja algust tuleb supisööjatel end tema juures registreerida – piisab telefonikõnest numbril 5559 9306.

Suppi saab kell 12–18 koolivaheajanädala neljal esimesel päeval, kuna pärast seda algavad pühad, mil kohvik ei tööta.

Tiina Aasmäe täpsustas, et koolivaheajasupp ei ole mõeldud ainult kooliealistele lastele, vaid ka pere nooremad õed ja vennad on lõunale teretulnud. Nooremate laste puhul on oodatud ka üks täiskasvanu, kuna väikesed lapsed üksi kodunt väljas ei käi.

Ka võib pere supile järele saata ühe inimese ning selle saab purgiga koju kaasa võtta. Koju võib küsida ühe päeva, mitte mitme päeva supi.

Tiina Aasmäe sõnul on tal praegu kirjas 60 inimese nimed ning ta usub, et tasuta supi sööjaid tuleb kindlasti kokku 80 ringis, aga võib-olla rohkemgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles