Fotod: koolinoored ja sportlased heitlesid Lõunakeskuse liuväljal

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sportlik päev Lõunakeskuse liuväljal.
Sportlik päev Lõunakeskuse liuväljal. Foto: ARGO INGVER

Tartu Lõunakeskuse uisuväljakul peetud seikluslikul teatevõistlusel võtsid omavahel mõõtu Tartu koolinoored, sportlased ning Raadio Elmari töötajad. Ürituse eesmärgiks  oli näidata noortele, et sportimine on lõbus ning innustada neid ka edaspidi aktiivsemad olema.

Alates aprillist saab Eesti Olümpiakomitee ja Coca-Cola koostöös alguse uus liikumisprogramm «Liikumine teeb erksaks!», mis pakub reaalset võimalust saada osa vahvatest peredele ning kogukondadele suunatud liikumissündmustest üle Eesti. Programmi raames eraldatakse perespordipäevadele 20 250 eurot ning täiesti uue liikumissündmuse ellukutsumiseks 5000 eurot .

Liikumisprogrammi toetavate üritustega tehti algust juba vastlapäeval, mil Coca-Cola suunas oma heategevusliku jõulukampaaniaga kogutud 10 000 eurot üle Eesti toimuvatele vastlapäeva ürituste toetuseks ning Tartus seiklusliku spordipäeva pidamiseks.

«Liikumisharrastusele ja selle olulisusele tuleks kindlasti rohkem tähelepanu pöörata, eelkõige on oluline just noorte suunamine ja innustamine. Seetõttu on mul hea meel, et Eesti Olümpiakomitee ja Coca-Cola üheskoos noortele toreda ja aktiivse päeva korraldasid, kus õpilased said mõõtu võtta ka sportlastega, kes paljudele eeskujuks on,» sõnas tuntud kergejõustiklane Rasmus Mägi, kes ka ise üritusest osa võttis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles