Kuritegevus südalinnas ei kasva

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Graafika: TPM

Tartu politsei patrulli- ja liiklusjärelevalvetalituse juhi Alvar Pähkli sõnul ei ole vägivallaga seotud väljakutsete hulk Tartu südalinna kasvanud, valdavalt on need seotud liigjoomise ja lõbustusasutustega.

Politsei andis Postimehele ka kesklinna piirkonnast tulnud väljakutsete statistika, mis kinnitab, et võrreldes eelmise aasta esimeste kuudega on abikutsujaid tänavu isegi vähem. Tartule iseloomulikult on konkurentsitult enim väljakutseid mais, augustis ja septembris, mil ööelu on linnas täies hoos. Erinevalt Pärnust oli juuli mullu isegi rahulikum kui jaanuar.

Kui võtta tervet linna puudutavad andmed ja registreeritud rasked avaliku korra rikkumised ehk teisisõnu kaklused-peksmised, on pilt sarnane. Eelmise aasta jaanuarist 8. märtsini registreeris politsei Tartus 25 sellist kuritegu, tänavu samal ajal aga 27 juhtumit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles