Noorte rallisari alustas neljandat hooaega

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored Roolis 2016 rallisarja avaetapp Raadimõisa lumerõngapargis.
Noored Roolis 2016 rallisarja avaetapp Raadimõisa lumerõngapargis. Foto: Erakogu

Noored roolis 2016 - Zebra Cup nime kandva rallisarja avaetapp peeti läinud pühapäeval Raadimõisa snowtubbingu pargis. Proovile pani end 48 noort.

Ilmaolud olid lumised ja Aare Tamme valmistas lumerõngaparki spetsiaalse lumeraja, et lapsed saaksid teha ohutult oma esimesed sõidud, rääkis sarja üks korraldajaid Kristjan Saar.

Sari on saanud populaarseks eelkõige 8-15aastaste noorte seas. Korraldajatele tegi Saare sõnul eriti rõõmu, et nooremate tüdrukute arvestusklassis (8-12aastased) osales rekordarv tüdrukuid, kokku 10.

Esimese koha sai selles klassis Krisette Sander, kes näitas väga kindlat sõitu. Talle järgenesid Rignes Hainsalu ja Marleen Sule.

Nooremate poiste vanusesklass (8-12) on alati olnud sarja kõige suurema osavõtuga  klass. Sel korral läks rajale paarutama 22 poissi. Esimese koha napsas Sten Ivanov eelmise aasta meistri Henri Helü eest. Kolmandaks tuli Jürgen Järveküla.

Vanemate tüdrukute arvestusklassis (13-15) tuli rajale paraku vaid üks osaleja. Esmakordselt rajal olnud Natalie Marie Ernits näitas Saare hinnangul väga head sõiduoskust ja kiiret arengut läbi võistluse.

13-15aastaste poiste arvestusklassis käis poodiumikohtade pärast kõva rebimine. Etapi võidu viis koju Hannes Saar, kes edastas napilt Karl Kaasanit ja Robin Kiisholtsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles