Kasvav kool avab õhtuse vahetuse (1)

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annelinna gümnaasiumi direktor Hiie Asser pidi võtma vastu otsuse viia ruumipuuduse tõttu nelja kolmanda klassi õpilased uuel õppeaastal õhtusesse vahetusse.
Annelinna gümnaasiumi direktor Hiie Asser pidi võtma vastu otsuse viia ruumipuuduse tõttu nelja kolmanda klassi õpilased uuel õppeaastal õhtusesse vahetusse. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Annelinna gümnaasiumi juhtkond võttis paar nädalat tagasi vastu ammu edasi lükatud otsuse avada uuel õppeaastal koolis  õhtune vahetus, kuna järjest kasvava õpilaste arvu tõttu ei mahu kõik lapsed enam koolimajja ära.

Annelinna gümnaasiumi direktor Hiie Asser rääkis, et igal aastal kasvab kool 20–30 õpilase võrra. «Oleme jõudnud enam-vähem sellele piirile, et võime esimeses vahetuses õpetada on lõpukorral, aga kooli populaarsus lapsevanemate hulgas ikkagi püsib,» tõdes direktor.

Keelekümbluskoolina on Annelinna gümnaasium seni võtnud vastu kõik lapsed, kes soovivad nende kooli esimesse klassi tulla. Direktori sõnul on kaalutud ka katsete või elava järjekorra alusel vastuvõttu, ent mõlemad variandid on kõrvale heidetud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles