Suurpere soovib tõsiseid tulekahjustusi saanud kodu uuesti üles ehitada

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju tekitas suurpere kodule suuri kahjustusi.
Tulekahju tekitas suurpere kodule suuri kahjustusi. Foto: Priit Lomp

Pühapäeva hommikul põhjustas ülekuumenenud pikendusjuhe Haaslava vallas Aadami külas tulekahju. Süttis maja külge ehitatud garaaž, milles asus ka katlamaja. Tuli levis kiiresti ning elumaja sisustus sai suuri kahjustusi.

Tulekahjus õnneks inimesed kannatada ei saanud, küll on aga selge, et majas elanud viielapseline pere peab nüüd kõvasti pingutama, et hoone taas elamiskõlblikuks putitada - aga see plaan neil igal juhul on, kinnitas Haaslava vallavanem Priit Lomp.

Lombi sõnul pakkus vald perele ka elamispinda, kuid seda neil vaja ei läinud, sest nad saavad kasutada ajutise elukohana sugulaste Tartus asuvat korterit.

Lombi sõnul on tegemist väga tubli perekonnaga. Pere vanim poeg lõpetas paari aasta eest kohaliku Sillaotsa kooli, kolm last käivad põhikoolis ja üks laps lasteaias. Üheksandas klassis õppival kõige vanemal tütrel oli viimati tunnistusel vaid üks neli, ülejäänud viied. «Nad on tublid ja püüdlikud, väga kahju, et nii läks,» nentis Lomp.

Vald aitab peret kodu uuesti üles ehitamisel oma võimaluste piires, samuti on algatatud heategevuslik kampaania, kus kõik, kel võimalik, saavad samuti oma panuse anda.

Perekonda saab nende mures toetada tehes annetuse pereema pangakontole EE452200001100959762, Natalja Glavatskihh. Kes saab aidata ehitusmaterjali, kodumasinate või muu taolisega, võib võtta ühendust numbril 55 600 145 (Natalja). Pere ja Haaslava vald tänavad südamest kõiki abistajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles