Astronoomiahuvilised saavad ajusid ragistada

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme toimub veebipõhine astronoomiaviktoriin.
Homme toimub veebipõhine astronoomiaviktoriin. Foto: Reuters / Scanpix

Homme ehk 9. märtsil viiakse veebikeskkonnas http://õpik.füüsika.ee/ läbi astronoomiaviktoriin «Pulsar», millest võivad osa võtta kõik soovijad.

Viktoriinist oodatakse osa võtma esmajoones 8.–12. klasside õpilasi, aga ka kõiki teisi, kes soovivad oma astronoomia ja loodusteaduste võimekust proovile panna. Viktoriinist osavõtt on tasuta.

Hommikul kella kaheksast kuni õhtul kella kaheksani toimuva viktoriini juurde pääsemiseks vajalikud koodid avalikustatakse vahetult enne viktoriini algust veebilehel http://teaduskool.ut.ee/pulsar.

Auhinnalised tulemused avalikustatakse 21. märtsil Tartu ülikooli teaduskooli kodulehel. Iga osavõtja saab alates 10. märtsist kell 12 logida sisse viktoriini veebilehel oma portfooliosse õpik.füüsika.ee -> ePortfoolio, et näha oma tulemusi ja võrrelda neid üldiste tulemustega (anonüümselt).

Viktoriinist saab osa võtta nii arvuti, nutitelefoni kui ka tahvelarvutiga. Küsimused on lisaks eesti keelele ka vene keeles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles