Maksimarket jõuab Elvasse vaid kohalike loal (1)

Vilja Kohler
, reporter, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva linnapea Eva Kams ja Elva tarbijate ühistu juht Hando Ivask seisavad turuplatsil-pargis, kuhu tuleb nende selja taga oleva kaubanduskeskuse laiemise korral suur parkla. Ruumi on seal ka uutele turulettidele.
Elva linnapea Eva Kams ja Elva tarbijate ühistu juht Hando Ivask seisavad turuplatsil-pargis, kuhu tuleb nende selja taga oleva kaubanduskeskuse laiemise korral suur parkla. Ruumi on seal ka uutele turulettidele. Foto: Kristjan Teedema

Elva kesklinnas kauplev Konsum on kitsaks jäänud  ja nii soovib Elva tarbijate ühistu teha hoonele juurdeehitise, et avada Maksimarket. Laiendusele ruumi on, kuid suure poe parkla saab kõrval asuvasse parki rajada vaid kohalike nõusolekul.

«Selline unistus meil tõesti on ja nüüd hakkasime tegutsema,» ütles Elva tarbijate ühistu (TÜ) juht Hando Ivask. «Kas see unistus teoks saab, sõltub volikogust, mille liikmed otsustavad, kas meie detailplaneering kehtestatakse või ei.»

Läinud kolmapäeval algatatud detailplaneeringu algatamise taotluse järgi soovib Elva TÜ teha Kesk tänaval asuvale kaubanduskeskusele juurdeehitise, mis võtab enda alla pea kogu praeguse parkla.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles