Ekslinnapea avaldas teose Tartu tööstusest (1)

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Ilp (vasakult) andis raamatu tänuks selle valmimisel osutatud abi eest teleajakirjanikule ja poliitikule Rein Järlikule, kelle kõrval istusid sporditegelane Kahro Lukk, Tarmeko nõukogu esimees Olev Nigul ning pedagoog ja ristsõnade koostaja Andres Murumets.
Roland Ilp (vasakult) andis raamatu tänuks selle valmimisel osutatud abi eest teleajakirjanikule ja poliitikule Rein Järlikule, kelle kõrval istusid sporditegelane Kahro Lukk, Tarmeko nõukogu esimees Olev Nigul ning pedagoog ja ristsõnade koostaja Andres Murumets. Foto: Sille Annuk

1970. aastate Tartu linnapea Roland Ilp (84) on kirjutanud ja koostanud raamatu, mis annab põhjaliku ülevaate Emajõelinna kunagisest tööstuslikust tegevusest. Kuid mitte ainult. Eile oli esitlus kitsamas ringis neile, kes teda koostamisel abistasid.

Tarmeko direktori nõupidamisruumi olid kogunenud ekslinnapea eakaaslased eesotsas Tarmeko nõukogu esimehe Olev Niguliga. Autor ja koostaja andis ülevaate, kuidas «Tartlaste meenutusi ajas» valmis ja mida võib lugeja sellest leida.

Ajaloo valge laik

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles