Elektriteater peab sünnipäeva

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriteatri eesotsas on kolm säravat noort: Mihkel Salk (vasakul), kes näitab filmi, Andres Kauts, kes lubab filmi näidata, ning Elo Vilks, kes filmi välja valib.
Elektriteatri eesotsas on kolm säravat noort: Mihkel Salk (vasakul), kes näitab filmi, Andres Kauts, kes lubab filmi näidata, ning Elo Vilks, kes filmi välja valib. Foto: Kristjan Teedema

Julgetest mõtetest on saanud teod ning unistustest reaalsed plaanid, vuhinal on möödunud viis aastat kinotegu. Asjaosalised on selle aja jooksul palju õppinud, aga vähemalt sama palju ka naerda saanud.

Tartu Elektriteatri eestvedaja Andres Kauts mäletab hästi esimest filminäitamist suuremale publikule. Kavva oli võetud Saksa film «Teiste elud», loomulikult oli Kauts selgi päeval kohal.

«Emotsioonid olid segased, ärevad, nagu sellisel puhul ikka,» meenutas ta. Tundmatust oli küll palju, kuid kõik läks hästi ja saal oli inimesi täis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles