Tartu jalgpalliklubid avasid hooaja

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu jalgpalliklubidest tuli esimesena väljakule FC Santos, paraku saadi Maardu linnameeskonnalt 0:3 kaotus.
Tartu jalgpalliklubidest tuli esimesena väljakule FC Santos, paraku saadi Maardu linnameeskonnalt 0:3 kaotus. Foto: Tairo Lutter

Eesti liigajalgpalli kõrgeimal tasemel mängiv Tartu Tammeka peab hooaja avamängu eeloleval reedel, esiliiga erinevatel tasanditel pallivad Tartu(maa) meeskonnad on oma esimesed etteasted juba teinud.

Otsa tegi lahti esiliigas mängiv FC Santos, kes pidi 27. veebruaril tunnistama võõrsil Maardu linnameeskonna kindlat, 3:0 paremust.

28. veebruaril peetud esiliiga B-avavoor pakkus kohe tulise Taaralinna lahingu, kui Annelinna kunstmurustaadionil heitlesid Tammeka U21 meeskond ja JK Welco. Matš lõppes viigiga 1:1, seejuures kerkis Welco kangelaseks väravavaht Edgar Leht, kes tõrjus kohtumise üleminutitel Tammeka palluri Andre Varuski löödud penalti.

FC Elva avas hooaja Sillamäe Kalevi duubelrivistusega mängides, paraku tuli vastu võtta 0:1 kaotus.

Tartu jalgpalli lipulaev JK Tammeka avab hooaja 4. märtsil, kui Annelinna kunstmuruväljakul võõrustatakse Narva Transi. Tegu on kõrgliiga hooaja avamänguga.

Sümboolse sissejuhatuse hooajale teeb Tammeka aga juba kolmapäeva õhtul, kui Lõunakeskuse Sportlandi kaupluses esitletakse meeskonna uut mänguvormi ning kõneldakse algava hooaja plaanidest. Üritus algab kell 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles