Jõgeva rahvajooks tuleb tänavu varem

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeva rahvajooks.
Jõgeva rahvajooks. Foto: Mihkel Jüri

Varasematel aastatel vahetult pärast ümber Viljandi järve jooksu peetud Jõgeva rahvajooks tuleb sel aastal kaks nädalat varem, avades sisuliselt jooksuhooaja.

Rahvajooksu peakorraldaja Sander Maasing rääkis, et kui seni on rahvajooksu peetud maikuu esimesel nädalavahetusel, et sportlikult tähistada Jõgeva linna sünnipäeva, siis tänavu on täpselt samal nädalavahetusel kavas ümber Viljandi järve jooks. Nii langeski otsus tõsta jooks kaks nädalavahetust varasemaks, et anda inimestele hoopis hea võimalus oma valmisolekut eesootavateks suurjooksudeks testida, sõnas Maasing.

III Jõgeva rahvajooks toimub sel aastal niisiis 16. aprillil, mis on ühtlasi ka Eesti jooksuhooaja avavõistluseks. Distantsid on sel aastal samad nagu varasemal kahel aastal, kus paremus selgitatakse 10.2-kilomeetrisel rahvajooksul. Lisaks toimub ka võistkondadejooks.

Tervisesportlastel on võimalus osaleda üheksakilomeetrisel rahvamatkal ning võistluskeskuses on kavas lastejooksud. Soodusregistreerimine kestab kuni 6. aprillini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles