Uued bussid ilmusid kesklinnas tartlaste ette

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued bussid ilmusid kesklinnas tartlaste ette.
Uued bussid ilmusid kesklinnas tartlaste ette. Foto: Margus Ansu

Reisisaatjaid värskest värvist lõhnavatesse Sebe bussidesse, mis hakkavad uuest aastast vedama tartlasi linnas, ei ole tarvis palgata – vajaduse korral tõstab invarambi ukselt tänavale bussijuht ise. Nii rääkis vormis sohver Valter Ritari huvilistele.


Küsijaid, busside uudistajaid, istmete oma tagumiku ja seljaga proovijaid oli eile kaubamaja ja kaubahalli kõrval, Küüni tänava alguses ja raeplatsil vingest ilmast hoolimata kümnete kaupa. Mõnigi neist oli nõus avaldama arvamust.

«Bussijuht rääkis, et neil on kolme suurusega busse, ja ma sain aru, et need pannakse käima niiviisi, et kus on rohkem rahvast, seal sõidab suurem buss või tihendatakse graafikut,» ütles pensionär Auli Õue. «Kui nii, siis on tore.»

Temaga koos uuris sõidukeid töötu Külli Koska. «Mina arvan, et uued bussid on natukene mugavamad kui praegused, millest mõne istmed on ikka väga libedad,» ütles ta.

Mitmedki uudistajad kiitsid busside ühtset kujundust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles