Foto: politsei otsib varastatud jalgratta omanikku

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lõuna prefektuur

26. jaanuaril varastati Tartus Ujula tänava kaupluse eest jalgratas, politsei pidas varga kinni ja otsib nüüd kaherattalise omanikku.

26. jaanuari päeval sai politsei tähelepanelikult inimeselt teate, et Tartus Ujula tänaval Konsumi kaupluse ees lõikas üks mees hoidlasse pandud rattaluku läbi ja sõitis varastatud kaherattalisega Emajõe tänava suunas.

Tänu operatiivselt laekunud infole ning sellele, et oli teada varguses kahtlustatava liikumissuund, õnnestus patrullil isik kinni pidada. Varastatud jalgratas King Fox võeti omaniku selgitamiseks politseimajja hoiule.

Seniajani ei ole laekunud rattaomanikult infot varguse kohta, samuti ei ole õnnestunud teistel viisidel rattaomaniku tuvastada.

Jalgratta omanikul palub politsei oma sõiduvahendi tagasisaamiseks ühendust võtta Tartu politsei telefonil 730 8786 või 730 8819.

Ühtlasi tuvastab politsei hulga teiste leitud või varastatud jalgrataste ja teiste esemete omanikke. Nende jalgratastega on võimalik lähemalt tutvuda politsei koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles