Kas Oudekki Loone tõukab Aadu Musta troonilt? (9)

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oudekki Loone kinnitas, et võtab Tartu piirkonna esimeheks kandideerimist täie tõsidusega, ning tema jutust jäi kumama, et ta on oma võidus üsna veendunud.
Oudekki Loone kinnitas, et võtab Tartu piirkonna esimeheks kandideerimist täie tõsidusega, ning tema jutust jäi kumama, et ta on oma võidus üsna veendunud. Foto: Sander Ilvest

Lähinädalail selgub, kas Keskerakonna Tartu piirkonna kauaaegne juht Aadu Must jätkab või peab koha loovutama Oudekki Loonele. Must väidab, et piirkonda kolib tähtsa hääletuse eel kiirkorras uusi liikmeid, Loone on võidus üsna kindel.

Nädalapäevad tagasi jäi Keskerakonna juht Tartumaal valimata, sest aastakonverentsil ei saadud kokku vajalikku kvoorumit. Aastakonverentsi uus kuupäev pandi paika eile õhtul, mil Tartu Postimees oli juba trükki läinud. Küll on selge, et reglemendi järgi peab see aset leidma lähema kolme nädala jooksul.

Kui 19. veebruaril peetud koosolekul pidanuks hääletuseks vajaliku kvoorumi suurus olema 25 protsenti piirkonna 538 liikmest, siis kordusvalimistel piisab kümnest protsendist. Aadu Musta arvates vajalik kvoorum kokku ka saadakse.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles