Läti endine peaminister võitis Tartus tenniseturniiri

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läit endine peaminister Ivars Godmanis Tähtvere tennisekeskuses, kus ta võitis rahvusvahelisel seenioride turniiril esikoha vanuserühmas MS 65.
Läit endine peaminister Ivars Godmanis Tähtvere tennisekeskuses, kus ta võitis rahvusvahelisel seenioride turniiril esikoha vanuserühmas MS 65. Foto: Tartu tennisekool

Viie päeva vältel, 19. - 23. veebruarini, leidis Tartus esmakordselt aset rahvusvahelisse ITF Seniors karikasarja kuuluv  tenniseturniir Tartu ITF Seniors Cup 2016.

Võistlusi peeti Tähtvere tennisekeskuses. Mängiti nii üksik- kui paarismängu. Osales 85 tennisemängijat kaheksast erinevast riigist, teatas Tartu tennisekool.

Nimekaim võistleja oli Läti endine peaminister ning Maarjamaa risti I klassi ordeni kavaler Ivars Godmanis, kes saavutas meeste MS 65 arvestuses esikoha. Finaalis võitis ta Tõnis Kukke. Kokkuvõttes läks eestlastel võistlustel väga hästi ning välismaalastele tuli loovutada kõigest viis esikohta kuueteistkümnest.

Eestlastele tõid võidu meeste V45, V60 ja V70 vanusegruppides vastavalt Urmas Mardi, Oleg Sevtšuk ning Valeri Kirss. Naiste arvestuses võidutsesid V40 vanusegrupis Leelo Rivis ning V55 arvestuses Ülle Kirsimägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles