Kesklinna tuleviku arutelu tõi raekotta kokku saalitäie ideid

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinna üldplaneeringu arutelu tõi esmaspäeva õhtul raekoja saali 
ideid ja pingeid täis inimesi. Homme kell 16 on raekojas uus avalik arutelu kesklinna üldplaneeringu üle.
Kesklinna üldplaneeringu arutelu tõi esmaspäeva õhtul raekoja saali ideid ja pingeid täis inimesi. Homme kell 16 on raekojas uus avalik arutelu kesklinna üldplaneeringu üle. Foto: Kanal 2

Kesklinna üldplaneeringu arutelu tõi raekoja saali inimesi, ideid ja pingeid täis. Ideed on paraku vastukäivad, üksteist välistavad ning parkide hoonestamise küsimuses mingit üksmeelt ei paista.

«Sain sellise sõnumi, et ilmselt praegusel hetkel mingit olulist lähenemist ei ole toimunud, igaühel on oma argumendid, linnal ka omad,» ütles Tartu üldplaneeringu- ja arenguteenistuse juhataja Indrek Ranniku. «Oli tavapärane arutelu, kõik said rääkida ja auru välja lasta, aga nii mitmekülgses auditooriumis ilmselt ei saagi tekkida konstruktiivset lähenemist.»

Koosoleku mõte oli anda ülevaade planeeringu avalikustamisel tehtud ettepanekutest ja linnavalitsuse võetud seisukohtadest nende kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles