Endise Raadi sõjaväelennuväljal valmistutakse suuremateks ehitustöödeks

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehnovõrkude rajamine Tartu - Jõhvi maantee alguses.
Tehnovõrkude rajamine Tartu - Jõhvi maantee alguses. Foto: Margus Ansu

Tartu - Jõhvi maantee alguses, paar kilomeetrit linnapiirist on inimestele silma jäänud jõudsalt edenevad ehitustööd. Mida seal täpsemalt tehakse?

Vastab Tartu vallavalitsuse arhitekt Riivo Leiten:

Endise Tartu Raadi sõjaväelennuvälja territooriumil on kehtestatud mitmeid detailplaneeringuid, mille alusel moodustatakse nii ärimaa, tootmismaa, elamumaa, üldkasutatava maa ning ka transpordimaa krunte.

Antud kohas on kehtiv detailplaneering, mille kohaselt on ette nähtud ärimaa kruntide moodustamine ning täiendavalt ka transpordimaa krundi moodustamine.

Praegu käib planeeringuala tehnovõrkudega varustamine - väljastatud on ehitusload veetorustiku, kanalisatsioonitorustiku, sademevee kraavide, sademevee torustike, sademevee tiigi, tänavavalgustuse ning tänava rajamiseks.

Kas antud piirkonnas on ette nähtud suuremate ehituste algust sellele ei oska kahjuks vastata. Jutud käivad, et hakatakse suvel ehitama. Kuna Tartu vallavalitsusele ei ole veel esitatud ühtegi ehitusloataotlust, siis jutte kinnitada ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles