Sebe näitab pühapäeval Tartus uusi busse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline tuleb Sebe bussijuhtide uus vorm.
Selline tuleb Sebe bussijuhtide uus vorm. Foto: Sebe

Bussifirma Sebe toob pühapäeval Tartu Raekoja platsile ja Küüni tänavale vaatamiseks bussid, mis uuest aastast hakkavad Tartu linnaliinidel sõitma. Näha saab ka bussijuhtide tööriietust ning teha proovisõitu.


Kell 15 algavale esitlusele toob Sebe 23 uhiuut punast bussi, mis on Tartu värvidesse pandud Lauri Sa­raki kujunduse järgi.

Sebe Tartu linnaliikluse juht Üllar Kaljuste ütles, et peamiselt on uudistamiseks toodavad bussid Scaniad, aga näha saab ka uusi Maz-busse.

Kava järgi seisavad bussid uudistamiseks tunnikese ja siis lähevad kuuestes kolonnides proovisõidule. Sõidu lõpp on raeplatsil ja teekonnal peatusi ei tehta.

Ettevalmistused busside liinile saatmiseks 1. jaanuarist on seni sujunud hästi, kinnitas Kaljuste. Scania on bussid juba ametlikult Sebele üle andnud, Maz-busside ettevalmistamine veel jätkub, üleandmine leiab aset neil päevil.

Uus liiniveoleping hakkab kehtima uue aasta alguses ning see sõlmiti kuueks ja pooleks aastaks. Lepingu kohaselt vastutab Sebe busside graafikus püsimise ning hea teeninduskvaliteedi eest. Tartu linnavalitsuse korraldada on aga sõiduplaanid ning piletimüük.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles