Piltuudis: Ironman'iks valmistuv Tanel Padar tegi esimese rattatrenni

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hawaii rattatrenn Otepääl, kus lõid kaasa ka IRONMAN 70,3 Otepää korraldusmeeskond ja osalejad. Vasakult kolmas on Tanel Padar, neljas aga Kalev Kruus. Vasakul servas triatlonivõistluse peakorraldaja Ain-Alar Juhanson.
Hawaii rattatrenn Otepääl, kus lõid kaasa ka IRONMAN 70,3 Otepää korraldusmeeskond ja osalejad. Vasakult kolmas on Tanel Padar, neljas aga Kalev Kruus. Vasakul servas triatlonivõistluse peakorraldaja Ain-Alar Juhanson. Foto: Rando Kall

«Jalgratas on mul garažis poes käimiseks,» rääkis muusik Tanel Padar oma senistest jalgrattasõidukogemustest kui ta teatas detsembris, et stardib selle aasta augustis Otepääl peetaval Ironman'i triatlonil.

Ehkki käes on talv, oli täna just see päev, mil Padar tegi oma esimese tõsisema rattatrenni. Otepääl peetakse sel nädalavahetusel Hawaii fatbike'i ühistreeningut. Paarikümne ratturi hulgas olid ka IRONMAN 70,3 Otepää korraldustiimi liikmed koos hea eeskuju persoonide Tanel Padari ja Kalev Kruusiga.

Tänane trenn kestis kolm tundi ning viis ratturid Otepää-Kääriku-Sihva teedele. Õhtul annab Padar kohalikus ööklubis ka kontserdi, kuid homme lubas ta kindlasti uuesti trennis olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles