Lumeootuses rajal vihuvad suusafännid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maratoni rajal Hobusemäe lähistel kohtas eile päeval mitmest rahvusest suusatajaid. Asfalttee kõrval kulgeva kinni tallatud lumeriba paksus oli selles kohas paar sentimeetrit.
Tartu maratoni rajal Hobusemäe lähistel kohtas eile päeval mitmest rahvusest suusatajaid. Asfalttee kõrval kulgeva kinni tallatud lumeriba paksus oli selles kohas paar sentimeetrit. Foto: Kristjan Teedema

Läinud nädalavahetusel uuesti maha sadanud lumekiht ja lähipäevadel prognoositav lumelisa ei muuda Tartu maratoni ärajätmise otsust. Küll tahavad korraldajad rada niipalju ette valmistada, et huvilised saaksid sellel siiski suusatada.

Kolmapäeval traktoriga 63 kilomeetri pikkuse raja läbi sõitnud Tartu maratoni rajameister Assar Kütt tõdes, et kõige kehvem on olukord Hellenurme ja Elva vahel, kus lund peaaegu pole. Mujal saab aga suusatada. «Kui lund tuleb, teeme ka raja,» lubas Kütt.

Huvilisi palju

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles