Iiri lavalugu võib olla lõbuski

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Duši alt tulnud Aimee (Kärt Tammjärv) küsib Tommylt (Andres Mähar) deodoranti. Nende vahelt vaatab imestunult Doc (Riho Kütsar), sest pihustis on meestele sobiv lõhn.
Duši alt tulnud Aimee (Kärt Tammjärv) küsib Tommylt (Andres Mähar) deodoranti. Nende vahelt vaatab imestunult Doc (Riho Kütsar), sest pihustis on meestele sobiv lõhn. Foto: Maris Savik / Vanemuine

Tommy elab Dublini äärelinna vanas majas, mis kuulub tema onule, ja teeb seal oma semu Dociga plaane, kuidas rikkaks saada. Ühel õhtul toob Tommy koju kaasa noore võhivõõra naise, keda tema endine elukaaslane on äsja tänaval rünnanud.

Nii algab iiri näitekirjaniku ja lavastaja Conor McPhersoni «Öörändurid», mille toob Vanemuises vaatajate ette Tiit Palu.

Verise ninaga noor naine ei ole oma minevikust kõneldes jutukas. Kuid ta paneb nelja mehe vahel liikuma sündmuste ahela, mis viib tegelaste elu uutele rööbastele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles