Eakad inimesed jäid seltskonnatantsuõhtust ilma

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aime Kalpus ja Matti Linno teevad valsitiiru Kodukotuse infotoas, kus nad mõlemad kordamööda töötavad. Aime Kalpus on spetsiaalselt kingad jalga pannud ning Matti Linno sõnab vabandades, et ilma lipsuta ta tantsima tavaliselt ei lähe.
Aime Kalpus ja Matti Linno teevad valsitiiru Kodukotuse infotoas, kus nad mõlemad kordamööda töötavad. Aime Kalpus on spetsiaalselt kingad jalga pannud ning Matti Linno sõnab vabandades, et ilma lipsuta ta tantsima tavaliselt ei lähe. Foto: Sille Annuk

Sõbrapäeval Atlantises peetud eakate tantsuõhtule kogunes enam kui sada inimest, kuna linna peal liikus jutt, et see jääb viimaseks. Õhtu korraldajad, Kodukotuse juhatuse liikmed Aime Kalpus ja Matti Linno noogutavad päid – nii see paraku on.

Juba 1995. aastast saadik on Tartu pensionäride organisatsioon Kodukotus korraldanud linna eakatele kohvikõhtuid koos hea tantsumuusikaga. Neid on peetud mitmel pool, kuni lõpuks jäädi pidama Atlantisesse.

«Meie inimesed tantsivad korralike sammudega, mitte ühtegi kakerdamist ja kummutilükkamist meil ei näe,» on Matti Linno inimeste tantsuoskuse üle uhke.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles