Tartu maratoni lasteüritused toimuvad

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väiksed suusasõbrad.
Väiksed suusasõbrad. Foto: Kristjan Teedema

Tartu maratoni korraldajad võtsid vastu otsuse, et tänu eelmise nädala lõpus lisandunud lumele ja nädala lõpu soodsale ilmaennustusele saab Tartus Tähtvere spordipargi kunstlumeradadel pidada laupäeval ära 44. Tartu Maratoni lastesõidud.

«Õnneks on Tähtvere spordipargis säilinud suures osas kunstlumerajad ja need on praegu kaetud kuni 5cm paksuse loodusliku lume kihiga. See lubab Tartu radadel suusatada ja õnneks saame 44. Tartu Maratoni lasteüritused ära pidada,» ütles võistluste direktor Indrek Kelk.

«Lasteüritused on korralduslikult mahult oluliselt väiksemad kui põhisõit ja seetõttu on taolise küllalt lühikese ajaga võimalik kõik vajalikud ettevalmistused ära teha. Loodetavasti näeme laupäeval Tähtvere spordipargis vaatamata lühikesele etteteatamisele ka palju lapsi ja noori suusatamas. Võtame sellest talvest maksimumi,» lisas Kelk.

Tulenevalt sellest, et sõita saab ainult kunstlumeradadel, on lastesõitude distantsid ka pisut lühendatud. Tillusõitudes (3-7aastased) on saadaval 400m, 500m ja 1km pikkused distantsid. Minimaratoni osalejad (7aastased ja vanemad) saavad sõita 1km ja 1,8km.

Tartu Maratoni lastesõidud algavad laupäeval kell 11 tillusõitudega, minimaraton on plaanis kell 12.25. Kõik Tartu maratoni lastesõidud on tasuta.

Registreerimine ja täpsem info SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles