Tervishoiukõrgkoolis pakuvad õed nõu vaimse tervise hoidmisel

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervislike neljapäevade sarjas on linnakodanikele alati pakutud tasuta võimalust saada hea ülevaade oma tervisenäitajatest.
Tervislike neljapäevade sarjas on linnakodanikele alati pakutud tasuta võimalust saada hea ülevaade oma tervisenäitajatest. Foto: Jaanika Niinepuu

Homme leiab Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis aset tervislik neljapäev, mil räägitakse vaimse tervise hoidmisest. Päev sünnib koostöös Eesti Õdede Liiduga.

Kella 16 kuni 19-ni aset leidvates vestlusringides tuleb juttu emotsioonidest, heast unest ja sellest, kuidas emotsioonid mõjutavad enesetunnet. Vestlusringe juhivad Tartu Ülikooli Kliinikumi psühhiaatriakliiniku õed.

Kõrgkooli radioloogiatehniku õppekava üliõpilased ja õppejõud räägivad aga röntgenist ja rinnavähi skriiningust.

Tervisetubade sarja Tervislik Neljapäev veebruarikuine kohtumine toimub kõrgkooli õppehoones, Nooruse 5 ning täpsem info neil tundidel toimuva kohta on leitav Eesti Õdede Liidu kodulehelt: http://www.ena.ee/tervisepaeevad-maakondades

Lisaks vestlusringidele saab homme tervishoiukõrgkoolis kuulda individuaalset tervisenõu ning mõõta lasta oma vererõhku, pulsisagedust, vere suhkru-, hemoglobiini- ja kolesteroolisisaldust, keha rasvasisaldust ja kehamassi indeksit.

Tervislikel neljapäevadel on mõeldud ka pere pisematele – nemad leiavad põnevat tegevust lastehoius. Kõik tegevused on osalejatele tasuta!

Tervisetubade sari jätkub märtsis: 31. märtsi teemaks on «Kuidas hoolitseda oma lähedaste eest?»

Eesti Õdede Liit ja Tartu Tervishoiu Kõrgkool alustasid linnakodanikele mõeldud tasuta sarjaga Tervislik Neljapäev 2013. aasta septembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles