Tuntud Vene moeekspert Marina Skulskaja väisab Tartut

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marina Skulskaja.
Marina Skulskaja. Foto: Erakogu

22. veebruaril  annab Tartu loomemajanduskeskuse saalis kaks loengut Peterburi tunnustatud moeekspert Marina Skulskaja. Esmalt võetakse jutuks moefotograafia peamised trendid ning seejärel räägib ta oma kogemuste põhjal, kuidas saada moeeksperdiks.

Loengus «Moefotograafia: peamised trendid» (algus kell 11) otsib moeajaloolane ja populaarse moeraamatu «Fashion. The Most Humane of All Arts» autor Marina Skulskaja vastuseid küsimustele, nagu kuidas Photoshop on muutnud tänapäeva iluideaali. Kuhu on meid viinud feminism? Miks õudusstseenid meid enam ei hirmuta? Kas me peaksime süüdistama Helmuth Newtonit, et ta mõtles välja stiili porno-chick? Kas vägivald võib olla glamuurne ja mida me peaksime veel tegema, et võrgutada vaatajat ja potentsiaalset klienti?

Loengus «Kuidas saada moeeksperdiks» (alguse kell 14) otsib Marina Skulskaja vastuseid küsimustele: kas on võimalik näha trende või neid lausa ette näha? Milliseid allikaid on kõige parem kasutada? Kes on kõige mõjukamad disainerid? Kuidas kirjutada moest ja suhelda klientidega?

Marina Skulskaja on käinud Tartus ka varem, 2015. aastal andis ta siin loenguid moe tulevikutrendidest ja moereklaamist ning osales Antoniuse moeetenduse žürii töös.

Loengud on tasulised, ühel loengul osalemine maksab 35 eurot. Vaja on registreeruda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles