Tartlaste idee aitab tuhandeid sportlasi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainuüksi Euroopas on 1,2 miljonit noortespordiga tegelevat klubi, nii et Sportlyzeril on kasvuruumi kõvasti, leidis ettevõtte veebi-
turunduse juht Jaan Saks.
Ainuüksi Euroopas on 1,2 miljonit noortespordiga tegelevat klubi, nii et Sportlyzeril on kasvuruumi kõvasti, leidis ettevõtte veebi- turunduse juht Jaan Saks. Foto: Kristjan Teedema

Kuue aasta eest Tartu teaduspargis väikese idufirmana alustanud Sportlyzer pole ka praegu avalikkusele eriti tuntud ettevõte. Kuid kui rääkida noortespordist, siis sellenimelist tarkvara teatakse treeningurühmades üle maailma.

«Praegu on meiega liitunud juba üle 10 000 spordiklubi üle maailma,» ütles Sportlyzeri veebiturunduse juht Jaan Saks.

Emajõelinnas välja töötatud spordiklubide juhtimise ja treeningute planeerimise tarkvara jõudis 2016. aastal rahvusvahelisel konkursil Sports Technology Awards oma kategoorias (Best Technology for Managers and Coaches) finalistide sekka ning ootused on suured, rääkis Saks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles