Politsei otsib Tartus juhtunud avariide tunnistajaid

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atlantise parklas sõideti otsa parkinud Volvole.
Atlantise parklas sõideti otsa parkinud Volvole. Foto: Politsei

Politsei palub kaasabi selgitamaks Tartus juhtunud kolme avarii täpsemaid asjaolusid.

12. veebruaril kella kuue paiku õhtul teatati, et Narva maantee ja Puiestee tänava ristmikul alustas väidetavasti rohelise fooritulega sõitu Škoda Octavia juht, kui temast vasakult poolt Puiestee tänavalt sõitis mööda halli värvi haagisega veok. Riivamisi kokkupõrkest oli kahjustada saanud Škoda tuli. Veokijuht ei peatunud ning liikus Räpina maantee poole edasi.

12. veebruaril ajavahemikul kell 13.45–16.15 sõideti Tartus Narva maanteel ööklubi Atlantise parklas külge sinna pargitud Volvo V40-le. Otsasõitja oli sündmuskohalt lahkunud.

13. veebruari keskööl riivas seni tuvastamata sõiduk Vabaduse puiesteel Kaarsilla juures taksot Nissan Leaf. Mõlemad masinad jätkasid liikumist, kuna ei märganud sõidukite riivamisi kokkupõrget. Hiljem avastas taksojuht sõidukil kahjustused.

Taksojuhi sõnade järgi võis teine avariis osalenud sõiduk olla hallikat värvi ja universaalkerega. Politsei palub sellel autojuhil endast korrakaitsjatele märku anda, et selgitada välja juhtunu täpsed asjaolud.

Kõigil, kel on infot nende avariide asjaolude kohta, palutakse sellest teada anda politsei telefonil 730 8814 või 612 3000 või meilitsi louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles