Emajõest leiti kadunud Raigari surnukeha (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ihaste silla alt leiti 13. veebruaril 33-aastase Raigari surnukeha.
Ihaste silla alt leiti 13. veebruaril 33-aastase Raigari surnukeha. Foto: Risto Mets

Lõuna prefektuuri teatel leiti kadunud Raigari surnukeha täna Emajõest. Surma täpne põhjus selgitatakse ekspertiisi käigus, kuid välisel vaatlusel surnukehal vägivalla tundemärke ei olnud ning kadumise asjaolusid hinnanuna ei ole esialgu põhjust kahtlustada, et mehe surma taga võiks olla kuritegu, teatas politsei.

Viimati oli lähedastel Raigariga telefonitsi kontakt pühapäeval, 7. veebruaril, mil ta väidetavalt liikus Tartu kesklinnas. Mehe telefon jäi pühapäeval pikalt pidama Karlovas asuva mobiilimasti teeninduspiirkonda, hilisõhtul see lülitati või lülitus välja. Varem ei ole mees teadaolevalt sel moel ära kadunud.

Politsei hindas kõiki andmeid ning edastas otsingukuulutust välja saates, et mehe elu võib olla ohus. Nimelt oli mees Postimehele teadaolevalt ähvardanud sillalt jõkke hüpata.

Esmaspäevast saati käinud otsingud jätkusid täna hommikul. Lõuna paiku leidis Ihaste silla alt kaldaäärsest veest mehe surnukeha tema sugulane.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles