Idaringi pikendus tõi kõnniteeootuse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jälgede järgi hinnates on Mõisavahe tänava ja Ihaste metsade vahele jääv rada üsna aktiivses kasutuses. Tulevikus soovivad nii elanikud kui linn sinna korralikku kergliiklusteed.
Jälgede järgi hinnates on Mõisavahe tänava ja Ihaste metsade vahele jääv rada üsna aktiivses kasutuses. Tulevikus soovivad nii elanikud kui linn sinna korralikku kergliiklusteed. Foto: Kristjan Teedema

Annelinna jalakäijail on plaanitava idaringtee pikendusega omad ootused, sest kavandamisel on ka uued kõnni- ja rattateed. Linnavalitsuse kinnitusel on paljude ettepanekutega juba arvestatud.

«Mõisavahe tänavast käib palju rahvast Ihaste metsa jalutama, jooksma ja suusatama,» kinnitas Mõisavahe tänava elanik Tiit Hansen.

Liiklejad kasutavad vana teed, kuhu aegade jooksul on toodud küll pisut täitematerjali, kuid mis praegusel ajal on üsna porine. See tee väärib aga kindlasti kordategemist, leiab Hansen ja kinnitas, et samamoodi mõtlevad paljud kohalikud elanikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles