Laval seguneb kaks kauget aega

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühise laua ümber on 19. sajandi alguse aadlipreili Thomasina Coverly (vasakult, Jaanika Arum), tänapäevane kirjanik Hannah Jarvis (Piret Laurimaa) ja tema lähedane tuttav, sülearvuti korraks kõrvale pannud Valentine Coverly (Tanel Jonas) ning Thomasina koduõpetaja Septimus Hodge.
Ühise laua ümber on 19. sajandi alguse aadlipreili Thomasina Coverly (vasakult, Jaanika Arum), tänapäevane kirjanik Hannah Jarvis (Piret Laurimaa) ja tema lähedane tuttav, sülearvuti korraks kõrvale pannud Valentine Coverly (Tanel Jonas) ning Thomasina koduõpetaja Septimus Hodge. Foto: Margus Ansu

Laupäeval tuleb Vanemuises esimest korda vaatajate ette Tom Stoppardi draama «Arkaadia», mis on lavastaja Ain Mäeotsa sõnul hea näide sellest, kuidas draamavormis saab kirjutada sümfooniat.

Ühtlasi kasutab Mäeots näidendi kohta sellist väljendit nagu trikikas ristsõna, mille Tom Stoppard on meile enne lahendada andmist lõiganud väikesteks pusletükkideks.

Lord Byroni ja meie aeg

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles