Lux Express tihendas sõidugraafikut Tartu ja Tallinna vahel

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lux Expressi buss.
Lux Expressi buss. Foto: Laura Oks

Bussifirma Lux Express tihendas sõidugraafikut Tartu ja Tallinna vahel 18 väljumiseni päevas ehk nelja väljumise võrra rohkem kui varem. Mõlemal suunal lisati uusi väljumisi nii hommikustel kui õhtustel tipptundidel.

Lux Expressi juhatuse esimehe Hannes Saarpuu sõnul on tihedam sõidugraafik kasulik eelkõige tartlaste jaoks. «Tartu poolt on peamine rõhk hommikustel aegadel ja Tallinnast lisandusid väljumised õhtul. Klientide tagasisidele tuginedes näeme, et nõudlus täiendavate väljumiste järele on selgelt olemas ning soovime pakkuda tartlastele veelgi tihedamat ja mugavamat sõidugraafikut,» ütles Saarpuu.

Tartu suunal lisandusid uued väljumised Tallinnast kell 7.30, 17.30. 18.30 ja 21. Tartust saab Tallinnasse nüüdsest ka kell 6.30, 7.30, 15. 30 ja 16.30. Nii Lux Expressi uutel kui ka osadel vanadel väljumistel on alates veebruarist mõned lisapeatused.

Kuna peatuste tegemiseks ei tee buss asulasse sissesõite, siis sõiduaeg tervikuna ei muutu. Näiteks on võimalik alates veebruarist peale tulla ka Põltsamaal Puhu-Risti peatuses. Uutel pooltunni väljumistel on ka Tartusse sissesõidul uued nõudepeatused – Lõuna, Maarjamõisa ja Pauluse, mis annavad uusi võimalusi antud linnaosades elavatele inimestele.

Täpse sõidugraafiku leiab Lux Expressi kodulehelt www.luxexpress.eu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles