Athena maja läheb uuele katsele

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maido Möls (vasakul) ja Kaspar Alev on kindlad, et Athena maja on võimalik edukalt tööle panna.
Maido Möls (vasakul) ja Kaspar Alev on kindlad, et Athena maja on võimalik edukalt tööle panna. Foto: Kristjan Teedema

Rohkem kui kaks aastat tuntud meelelahutusärimehe Lauri Laubre käsutuses olnud ning suurema osa ajast avalikkusele suletuna püsinud Athena majale püütakse uute rentnike käe all taas elu sisse puhuda.

«Meie kontseptsioon on panna see maja tööle mitmesugusteks üritusteks: erapeod, firmapeod, sünnipäevad, pulmad. Kõik, mis vähegi võiksid sobida siia majja,» selgitas oma plaane Kasmo OÜ juhatuse liige Maido Möls, kes on tuntud kui DJ ja Eesti hiphopifestivali pikaaegne korraldaja.

Mölsi sõnul tuli initsiatiiv temalt endalt ja ta äripartnerilt Kaspar Alevilt, sest kesklinnas asuv uhke maja seisis lihtsalt jõude. «Siin majas ju ei toimunud midagi ja negatiivne foon on olnud suur. Meie aga pakkusime välja oma mõtted ja ideed ning arutelu käigus jõudsimegi niikaugele, et saime võimaluse ise teha,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles