Politsei otsib Tartus kadunuks jäänud meest, kelle elu võib olla ohus (4)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raigar.
Raigar. Foto: Lõuna prefektuur

Politsei palub inimeste kaasabi, et selgitada üleeile Tartu linnas kadunuks jäänud 1982. aastal sündinud Raigari asukohta.

Viimati oli lähedastel Raigariga telefonitsi kontakt pühapäeva, 7. veebruari õhtupoolikul, kui mees oli väidetavasti liikvel Tartu linnas. Kogutud andmetele tuginedes on politseil alust arvata, et mehe elu võib olla ohus.

Sellest johtuvalt asus politsei kohe kadumisteate laekudes mehe asukohta selgitama. Täna päeval otsisid meest patrullid, lisaks kontrolliti linna valvekaameraid, et selgitada nende kaudu tema võimalikku liikumissuunda.

Lõuna prefektuur teatas õhtupoolikul sotsiaalmeedia vahendusel, et mehe telefon oli pühapäeval pikalt ühe masti teeninduspiirkonnas ning hilisõhtul see lülitati või lülitus välja. «Varasemalt ei ole ta selliselt ära kadunud,» kinnitas politsei.

Patrullid on kontrollinud erinevaid kohti, kus mees viibida võiks. Samuti on kontrollitud erinevaid linna valvekaameraid leidmaks mehe võimalikku liikumissuunda, kuid seni tulutult. Politseile on teada, et mees võis liikuda Emajõe ääres ning samuti näitab telefoni positsioneerimine tema viimaseks võimalikuks teadaolevaks asukohaks just jõeäärset piirkonda Annelinna ning Karlova linnaosade vahele jääval alal.

Sellest tulenevalt käivitas politsei maastikuotsingu, kuhu kaasas oma partnerid, ESTSAR vabatahtlikud.

Lõuna prefektuuri valvepressiesindaja ütles õhtul kella 22 paiku Postimehele, et maastikuotsingud on tänaseks lõppenud ja paraku meest ei leitud.

Homme otsingud jätkuvad, ent kas ka maastikuotsingud, see selgub hommikul.

Raigar on umbes 175 sentimeetrit pikk, turske kehaehituse, siilisoengu ja kergelt habetunud näoga. Kodust lahkudes oli tal seljas musta värvi kapuutsiga jope, mille varrukatel on hallikat värvi triip. Jalas olid tal tumesinised teksased ning tumepruunid jalanõud.

Kõigil, kel on teavet kirjeldatud mehe asukohast või oskavad anda muud abistavat infot, palutakse politseiga ühendust võtta telefonil 7308745 või hädaabinumbril 112.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles