Skulptor võttis vastu üllatusõnnitlejaid

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert-Rudolf Volki õnnitles teiste hulgas kaitseliidu Tartu maleva esimese malevkonna pealik Kristjan Bachman ehk grafitikunstnik Bach Babach. Sünnipäevalaud oli kaetud Eesti poliitvangide liidu Tartu ühenduse ruumides.
Robert-Rudolf Volki õnnitles teiste hulgas kaitseliidu Tartu maleva esimese malevkonna pealik Kristjan Bachman ehk grafitikunstnik Bach Babach. Sünnipäevalaud oli kaetud Eesti poliitvangide liidu Tartu ühenduse ruumides. Foto: Sille Annuk

Eile tähistas oma 95. sünnipäeva Tartu vanim ja Eesti üks vanimaid kunstnikke Robert-Rudolf Volk. Kuigi tema teoseid on olnud vaatajate ees kahel viimasel Tartu kunsti aastanäitusel ja neid võib veelgi lisanduda, kuulutas ta eile oma töö tehtuks.

«Ei ole enam midagi. Mis on olnud, see on olnud, ja mis ei tule, see ei tule. On tehtud juba küll.» Sellise vastuse andis Robert-Rudolf Volk eile sünnipäeva tähistamisel küsimusele, mis teos on tal praegu käsil.

Aga umbes samamoodi, nagu ta sai eile üllatuslikke õnnitlusi Eesti poliitvangide liidu Tartu ühenduse ruumides tagasihoidlikuks koosviibimiseks kavandatud sünnipäevalaua taga, võib ta ka ise üllatada kunstinäituste külastajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles