Miss Valentine toob kohale maailma parimad rühmvõimlejad

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullusel MMil juunioride seas neljanda koha saavutanud VK Janika Diamondsi võimlejad sihivad kõrget kohta ka kodus.
Mullusel MMil juunioride seas neljanda koha saavutanud VK Janika Diamondsi võimlejad sihivad kõrget kohta ka kodus. Foto: Kristjan Teedema

Tänavu 22. sünnipäeva tähistav Miss Valentine’i võimlemisturniir on mastaape veelgi laiendanud ning kirsina tordil selgitatakse tänavustel võistlustel välja esimesed Euroopa meistrid rühmvõimlemises.

Miss Valentine’i ellukutsuja ning võistluste peakorraldaja Janika Mölder tunnistas naerdes, et kakskümmend kaks aastat on ühe spordiürituse jaoks juba nii aukartust äratav vanus, et passi ei julge enam vaadatagi: mis siis veel sealt vastu peaks vaatama? Siiski on Mölder jätkuvalt indu täis ning teisiti see ei saakski olla, sest neljapäeval algavateks võistlusteks on Tartusse saabumas 1200 võimlejat 37 riigist.

«Oleme suutnud järjest kasvada ja pole seejuures oma mainet alla lasknud,» oli Mölder rahul. «Miss Valentine on rahvusvahelises kalendris kindlalt paigas ning suur osalejaskond annab tunnistust, et meie võistlus on seda väärt, et siia tulla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles