Galerii: Tartus peeti sulgpalli Eesti meistrivõistlusi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna lõppesid Tartus kolm päeva kestnud sulgpalli Eesti meistrivõistlused, mis pakkusid põnevaid heitlusi kõigis mänguliikides. Nukrama poole pealt jättis kodupublikuga hüvasti Kati Tolmoff, kes on otsustanud pärast tänavust hooaega tippspordist loobuda.

Mees- ja naisüksikmängus esimese asetusega mängijad end kellelgi üllatada ei lasknud. Raul Must tunnistas, et esimene tõsisem mäng oli tal alles finaalis Heiko Zooberi vastu, kelle ta alistas tulemusega 21:14, 21:9.

Ka Kati Tolmoffi tasemevahe võrreldes nooremate sportlastega oli veenev. Finaali Nõo sulgpallikooli neiu Kristin Kuuba vastu kallutas ta kõigest 20 minutiga enda kasuks geimidega 21:7, 21:8.

Segapaarismängus pakkusid üllatuse esimest korda koos mänginud Helina Rüütel ja Raul Käsner, kes olid finaalis 21:12 ja 21:19 üle Kristjan ja Laura Kaljurannast.

Teist meistrikulda ootas Rüütel naispaarismängus koos Kristin Kuubaga. Sel korral jäädi treeningkaaslastele Kati-Kreet Marranile ja Sale-Liis Teesalule kolme geimini läinud finaalmängus alla 6:21, 21:19 ja 18:21.

Meespaarismängus võtsid võidu esimese paigutusega tartlased Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner. Karl Kivinurm ja Vahur Lukin alistati finaalis 30 minutiga geimidega 21:18 ja 21:17.

Sulgpalli Eesti meistrid 2016

Segapaarismäng: Helina Rüütel/Raul Käsner.

Naispaarismäng: Kati-Kreet Marran/ Sale-Liis Teesalu.

Meespaarismäng: Kristjan Kaljurand/Raul Käsner.

Meeste üksikmäng: Raul Must.

Naiste üksikmäng: Kati Tolmoff.

Allikas: http://tournamentsoftware.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles