Mart Jagomägi hällitas Ilmamaad

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Jagomägi (52) on Ilmamaa kirjastust juhtinud algusest peale. Praeguseni on ilmunud 716 trükist. Tema saab presidendilt Valgetähe IV klassi teenetemärgi.
Mart Jagomägi (52) on Ilmamaa kirjastust juhtinud algusest peale. Praeguseni on ilmunud 716 trükist. Tema saab presidendilt Valgetähe IV klassi teenetemärgi. Foto: Margus Ansu

Ilmamaal on raamatu-uudiste kõrval kaks muud uudist: jaanuaris on seegi kirjastus liitunud Facebookiga ning – kõige värskem – kirjastuse direktor Mart Jagomägi saab presidendilt Valgetähe teenetemärgi.

Mart Jagomägi on kiigutanud aastal 1993 tegevust alustanud Ilmamaa hälli. Selle aja jooksul on kirjastus andnud lugejatele 716 trükist.

Küllaltki konservatiivse ja vaikselt tegutseja kuvandiga kirjastusel on ilmunud 23 e-raamatut. «Neist kümme on Oskar Lutsult, sest kõik tema teoste e-raamatutena väljaandmise õigused kuuluvad Ilmamaale,» lisas direktor. «Ma lihtsalt küsisin sellise lepingu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles