Koidu keskuse heaks kõlasid laulud

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Teedema

Ligi sada inimest leidis kolmapäeval kella seitsmeks tee Peetri kirikusse, et kuulata Tartu Ülikoolis bioloogiat õppiva Miina Rikka, ansambli Arktika solisti Alen Veziko ja lauljanna Luisa Värgi (pildil) esinemist.


Kogu kava põimis ühtseks tervikuks noor poeet Siim Kera, kes esitas laulude vaheajal oma luuletusi. Lauljaid saatis klaveril ansamblis Supernova klahvpille mängiv Priit Soot­la.

Heategevuskontserdi eestvedajate, Tartu Ülikoolis kommunikatsiooni õppiva Andra Roosmetsa ning Mainori kõrgkooli graafilise disaini tudengi Kristel Uibo meel oli enne kontserti pisut ärev. «Kas kõik esinejad ikka jõuavad kohale, sest kell pool kuus polnud veel kedagi,» muretses Roosmets.

Sissepääs kontserdile oli prii, kuid keset esinemisi liikus rahva seas ringi tumeroheline kotike, kuhu külastajad said vastavalt oma võimalustele poetada raha Koidu keskuse toetuseks.

Roosmets ütles pärast kontserdi lõppu, et ligi 3000 kogutud krooni nad uisapäisa kulutama ei hakka. Järgmisel nädalal plaanivad tudengineiud minna Koidu keskuse alla kuuluvasse Raadi päevakeskusesse uurima, millest sealsed lapsed enim puudust tunnevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles